Google+

AdWords Diensten

AdWords is een geweldige uitvinding, mensen geven met zoekwoorden aan wat zij willen en op die zoekwoorden adverteer je. Ook in 2014 zal AdWords bijdragen aan groei van tienduizenden bedrijven. Toch wordt AdWords door alle mogelijkheden en de toegenomen concurrentie steeds complexer. Het verschil maken is hierdoor juist meer dan ooit mogelijk met een duidelijke focus en strak opgezette campagne.

AdSpecialist is een officiele Google Partner en 5 jaar ervaring met het adverteren in het Google AdWords netwerk. Die ervaring resulteert erin dat uw marge wordt verbeterd of er meer conversies uit hetzelfde budget kunnen worden gehaald. Dit door diepgaande kennis van het AdWords systeem en analyse van de invloed van AdWords op uw algemene bedrijfsresultaat.

Waarom AdSpecialist als AdWords Specialist?

  • Jarenlange ervaring van AdWords voor kleinbedrijf tot en met de grootste budgetten van Nederland. Kijk hier voor referenties en klanten.
  • Google Partner. Voldoet aan de kwaliteitseisen die Google stelt aan bureau’s. Een klein deel van AdWords Freelancers is daadwerkelijk Google Partner.
  • Denkt vanuit uw doelstellingen en richt AdWords Campagne in om hier aan bij te dragen.
  • Een goed en schappelijk uurtarief. Lees hier waarom performance based deals af te raden zijn.
  • Begin met duidelijke afspraken over doelen en metingen van KPI’s. Die basis is essentieel voor verder succes.
  • Grote voorbeelden zijn analytische en ervaren specialisten uit de VS. Probeer in stijl van deze slimme mensen te werken die altijd op zoek zijn naar inzicht en resultaat.: George Michie, Glenn Livingston, Avinash Kaushik en Craig Danuloff.

Neem contact met ons op via dit formulier of bel: 06 45923998