Google+

Over AdSpecialist

Wie is AdSpecialist?

Na vijf jaar bij vooraanstaande onlinemarketingbureaus te hebben gewerkt, werkt Jaap Rozemeijer sinds de lente van 2013 fulltime voor zijn eenmanszaak AdSpecialist. Zijn doel is om als onlinemarketingconsultant bedrijven te helpen met zijn expertise zonder daarbij het algehele bedrijfsresultaat uit het oog te verliezen.

Word LinkedIn-connectie met Jaap Rozemeijer voor meer informatie.

 

Waarvoor kunt u AdSpecialist inhuren?

  • Online Strategie
  • Google AdWords
  • Facebook Advertising
  • SEO
  • Implementatie van Google Analytics

 

Waarom AdSpecialist inhuren?

De mogelijkheden om uw bedrijf online te promoten en profileren zijn eindeloos en breiden zich steeds verder uit.  Met AdSpecialist haalt u een als  Google Partner geaccrediteerd onlinemarketingconsultant in huis met bewezen kwaliteit en expertise en een vriendelijk tarief, dat kan bepalen wat de juiste mogelijkheden en prioriteiten zijn.

AdSpecialist is sterk door:

Het grote plaatje te blijven zien.

Om een serieuze slag te maken met SEO, AdWords of andere kanalen, moet de activiteit passen bij de totale strategie van uw bedrijf. Alle onderdelen samen moeten uiteindelijk in synergie de totale kracht van het bedrijf vergroten. De expertise van AdSpecialist is om te kijken welke kanalen binnen de onlinemarketingmix het beste ingezet kunnen worden om uw business te laten groeien.

 

Slagkracht door een uitgebreid partnernetwerk behouden

Om zeker te zijn van maximale expertise en continuïteit, werkt AdSpecialist samen met een uitgebreid partnernetwerk. Deze partners kunnen elkaar aanvullen bij grotere of specialistische projecten en kunnen elkaar vervangen bij tijdelijke afwezigheid door bijvoorbeeld ziekte. Door gebruik te maken van deze partners bent u dus altijd gegarandeerd van een antwoord op uw vraag of behoefte. Er staat altijd iemand voor u klaar met kennis van zaken en directe mogelijkheid om voor u aan de slag te gaan.

 

Meer weten?

Vul uw contactgegevens en eventueel uw vraag in onderstaand formulier in voor meer informatie of neem contact op met Jaap Rozemeijer. Bel: 06 4592 3998 of mail naar info@adspecialist.nl.